Sandwich med bøf og salat
26. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Prøv en oksesandwich med masser af grøntsager og smag fra den krydrede korianderpesto med chili og hvidløg. Du kan sagtens bruge en rest kød, hvis du fx har lidt steg tilbage fra en anden dag.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg bøfferne i lidt olie på en varm pande, gerne en grillpande, i ca. 3 minutter på hver side.
Skræl og skær gulerødder i tynde stave. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Nip og skyl salaten. Skyl og halvér sukkerærter på langs.
Blend ingredienserne til pestoen i en blender eller en minihakker.
Varm flute i ovnen, og skær det i stykker på 10-12 cm. Flæk stykkerne, og smør begge sider med pesto.
Fordel salat på brødet, skær bøfferne i skiver, og fordel dem oven på salaten. Læg løg, gulerodsstave og sukkerærter i sandwichen, krydr med salt og peber, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk