Sandwich med bøf og salat

26. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Prøv en oksesandwich med masser af grøntsager og smag fra den krydrede korianderpesto med chili og hvidløg. Du kan sagtens bruge en rest kød, hvis du fx har lidt steg tilbage fra en anden dag.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg bøfferne i lidt olie på en varm pande, gerne en grillpande, i ca. 3 minutter på hver side.
Skræl og skær gulerødder i tynde stave. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Nip og skyl salaten. Skyl og halvér sukkerærter på langs.
Blend ingredienserne til pestoen i en blender eller en minihakker.
Varm flute i ovnen, og skær det i stykker på 10-12 cm. Flæk stykkerne, og smør begge sider med pesto.
Fordel salat på brødet, skær bøfferne i skiver, og fordel dem oven på salaten. Læg løg, gulerodsstave og sukkerærter i sandwichen, krydr med salt og peber, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar