Sandwich med bbq-flæsk, grøntsager og aioli

20. juli 2023 af .

Foto: Columbus Leth

En rigtig luksus-sandwich til picnickurven! Giv stegeflæsket et drys barbecuekrydderi, så det får en røget smag af en tur på havegrillen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Læg kødet på en bagerist, og sæt en bageplade med bagepapir nedenunder. Krydr kødet med bbq-krydderi og salt, og lad det trække på køkkenbordet i 5 minutter.
Steg kødet i ovnen i 30-35 minutter, til det er sprødt og gyldent. Vend det undervejs, så det ikke bliver for mørkt.
Skyl spidskålen, og snit den fint. Drys med lidt salt og sukker, og kram den let med hænderne i en skål.
Skyl og slyng spinaten, og vend den sammen med spidskål, olie og eddike.
Pil løget, og skær det i tynde både.
Varm baguetter i ovnen, til de er lune og sprøde.
Flæk brødene på langs, og smør dem med aioli. Fyld brødene med spidskål og spinat, og top med bbq-flæsk og rødløg. Servér med cornichoner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar