Sandkage med kaneltopping

19. marts 2021 af .

Foto: Peter Kam

Vil du give sandkagen en lækker opdatering, skal du kaste dig ud i den her lyse kage med knasende kaneltopping. Bland smør, havregryn, sukker og masser af kanel sammen, og fordel på toppen af kagen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Smelt smørret i en gryde. Pisk æg og sukker luftigt med en elpisker i en skål.
Hæld smør og yoghurt i dejen, og pisk den sammen. Tilsæt mel, vaniljesukker og bagepulver, og vend dejen sammen.
Hæld dejen i en springform med bagepapir, ca. 25 cm i diameter.
Smelt smørret i en gryde. Bland sukker, havregryn, kanel og kardemomme med smørret i gryden.
Fordel blandingen over kagen med en ske. Bag kagen i ovnen i ca. 20 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar