Sandkage med kaneltopping
19. marts 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Vil du give sandkagen en lækker opdatering, skal du kaste dig ud i den her lyse kage med knasende kaneltopping. Bland smør, havregryn, sukker og masser af kanel sammen, og fordel på toppen af kagen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Smelt smørret i en gryde. Pisk æg og sukker luftigt med en elpisker i en skål.
Hæld smør og yoghurt i dejen, og pisk den sammen. Tilsæt mel, vaniljesukker og bagepulver, og vend dejen sammen.
Hæld dejen i en springform med bagepapir, ca. 25 cm i diameter.
Smelt smørret i en gryde. Bland sukker, havregryn, kanel og kardemomme med smørret i gryden.
Fordel blandingen over kagen med en ske. Bag kagen i ovnen i ca. 20 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også:Kaffekage med chokolade eller marmorkage