Sandkage med kaneltop og glasur

17. marts 2023 af .

Foto: Maria Fabricius Tegner

Brunsvigeren har fået et kærlighedsbarn med en kanelsnegl, og resultatet er en saftig sandkage med masser af kanelsnask.

Bemærk
Kagen skal afkøle helt, inden den dekoreres med glasur.

Ingredienser

Udstyr

1 bradepande, 25x30 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftigt. Rør blødt smør og olie i.
Bland mel, bagepulver og salt, og sigt det i dejen skiftevis med, at mælken hældes i. Hæld dejen i en smurt bradepande.
Rør blødt smør, farin, revet marcipan, kanel og havregryn sammen.
Lav fordybninger i kagens overflade med en ske eller med fingrene. Fordel remoncen løst over hele kagens top. Bag kagen i ovnen i 25-30 minutter.
Bland vand i flormelis lidt ad gangen, til glasurens konsistens er som ønsket, og overtræk den afkølede kage.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar