Saltimbocca med hvidvinssauce og bønnesalat med cherrytomater
Saltimbocca er en flot og elegant gæsteret med valafbalancerede smagsnuancer. Der bruges udskæringer af kalvekød, som kun virker møre og saftige, når de skæres og bankes helt tyndt ud og steges kort på panden.
31-60 min.
(1)
July 18, 2021 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Ingredienser
personer
Udstyr
- 16 tandstikkere (eller kødnåle)
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Sådan laver du saltimbocca
Den italienske ret ser måske lidt besværlig ud, men det er den slet ikke. Her lærer du trin for trin, hvordan du laver retten:
- Skær kalvekødet i skiver.
- Læg kødskiverne i en frysepose.
- Bank kødet fladt med noget tungt, f.eks. en gryde.
- Fordel parmaskinke og salvie på kødet.
- Steg kødet på en pande med fedtstof.
- Servér med hvidvinssauce og bønnesalat med cherrytomater.