Saltimbocca med hvidvinssauce og bønnesalat med cherrytomater

Saltimbocca er en flot og elegant gæsteret med valafbalancerede smagsnuancer. Der bruges udskæringer af kalvekød, som kun virker møre og saftige, når de skæres og bankes helt tyndt ud og steges kort på panden.

Saltimbocca med hvidvinssauce og bønnesalat med cherrytomater
31-60 min.

(1)

July 18, 2021 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 16 tandstikkere (eller kødnåle)

Sådan gør du

Tip!

Hvis man ikke kan skaffe et helt stykke inderlår eller tyksteg, kan man sagtens bruge kalveschnitzler! Måske er de allerede banket ud, ellers begynd med trin 2 i opskriften. Alternativt kan saltimbocca også laves med kyllingefileter.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Sådan laver du saltimbocca

Den italienske ret ser måske lidt besværlig ud, men det er den slet ikke. Her lærer du trin for trin, hvordan du laver retten:


  1. Skær kalvekødet i skiver.
  2. Læg kødskiverne i en frysepose.
  3. Bank kødet fladt med noget tungt, f.eks. en gryde.
  4. Fordel parmaskinke og salvie på kødet.
  5. Steg kødet på en pande med fedtstof.
  6. Servér med hvidvinssauce og bønnesalat med cherrytomater.

Måske du også kan li'