Saltgrillede løg med syrnet fløde og pesto
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Spis løgene som tilbehør til grillede bøffer og en sprød grøn salat.
Bemærk
Antal personer: 4 (som tilbehør).
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld 200 g salt i en grillpande eller grillbakke. Fordel de upillede løg oven på saltet, og dæk dem til med alufolie.
Bag løgene på grillen ved høj varme i 30-45 minutter, til de er møre.
Pres saften af citronen. Blend basilikum, olie, pinjekerner, parmesan og lidt citronsaft til en pesto i en minihakker eller blender. Smag til med salt og peber.
Pres saften af citronen. Rør citronsaft og fløde sammen, og lad det trække i ca. 10 minutter, til fløden tykner en smule.
Flæk de bagte løg, og overhæld dem med lidt syrnet fløde og pesto lige inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk