Saltet torsk med ingefær og lime
Saltet torsk er en helt enkel måde at servere forret på. Salt den i 1-2 døgn, skær den i tynde skiver, og dryp en frisk, pikant dressing med ingefær og lime over. Ristet rugbrød i tynde skiver passer rigtig godt til.
![Saltet torsk med ingefær og lime](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/saltet-torsk-med-ingefaer-og-lime_1156.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.7137451171875&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Susanne PalmqvistFoto: AOP
Bemærk:Trækketid på køl: 1-2 dage.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner