Saltede citroner

30. juli 2020 af .

Foto: Columbus Leth

De salte citroner er klar efter en måned og kan bruges i alt fra gryderetter til dressinger. Citronkødet er meget salt, så nøjes eventuelt med at bruge skallen.

Bemærk
Trækketid: 1 måned

Ingredienser

Sådan gør du

Vask citronerne grundigt. Flæk dem på midten, og massér lidt salt ind i citronerne.
Skyl og tør oregano, og pil hvidløg. Hæld lidt salt i bunden af et sylteglas.
Fyld det op med lag af citroner, salt, oregano og hvidløg.
Pres blandingen godt ned i glasset.
Luk glasset, og lad det trække et mørkt og køligt sted i minimum en måned.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar