Saltede citroner
30. juli 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De salte citroner er klar efter en måned og kan bruges i alt fra gryderetter til dressinger. Citronkødet er meget salt, så nøjes eventuelt med at bruge skallen.
Bemærk
Trækketid: 1 måned
Ingredienser
Sådan gør du
Vask citronerne grundigt. Flæk dem på midten, og massér lidt salt ind i citronerne.
Skyl og tør oregano, og pil hvidløg. Hæld lidt salt i bunden af et sylteglas.
Fyld det op med lag af citroner, salt, oregano og hvidløg.
Pres blandingen godt ned i glasset.
Luk glasset, og lad det trække et mørkt og køligt sted i minimum en måned.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk