Salte biscotti med oliven og timian

30. juni 2023 af .

Foto: Stine Christiansen

Brug gerne både sorte og grønne oliven i de sprøde biscottier, og servér dem f.eks. som appetizer eller snack sammen med oliven og et godt glas vin.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°, og læg bagepapir i bageformen.
Bland mel, fintrevet parmesan, bagepulver og salt i en røreskål. Skær olivenene i små stykker. Hak timian fint. Bland oliven og timian i melblandingen.
Lav en fordybning i midten af blandingen, tilsæt æg og mælk, og rør dejen sammen, til den er ensartet.
Form dejen til en 30 cm lang rulle, og tryk den let flad. Læg rullen på en bageplade med bagepapir, og bag den i ovnen i 25 minutter, til den er let gylden. Løft biscottibunden ud af formen, og afkøl den let på en bagerist.
Skær den bagte biscottibund i 1 cm tykke skiver, og fordel skiverne på en bageplade med bagepapir.
Bag biscottiskiverne i ovnen i 25-30 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend dem gerne et par gange undervejs. Afkøl skiverne helt på en bagerist før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar