Saltbagte kartofler med hakkebøffer og kantarelsmør

Nye kartofler er perfekte til saltbagning med urter, da de optager masser af smag gennem den fine kartoffelskræl.

Saltbagte kartofler med hakkebøffer og kantarelsmør
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Carsten KysterFoto: Columbus Leth
Bemærk:Svampene skal udbløde i 30 minutter. Kartoflerne skal bage i 1 time.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Lad endelig skrællen sidde på de nye kartofler, da den er både sund og velsmagende. Børst kartoflerne med en grov børste, eller fugt dem med lidt vand, drys en håndfuld salt over dem, og skrub dem grundigt imod hinanden. Når kartoflerne koges, kan du eksperimentere med at lægge forskellige smagsgivere ned i kogevandet. Skrællen på kartoflerne er så tynd, at smagen trænger igennem den og helt ind i selve kartoflen. Brug fx friske krydderurter som løvstikke, timian, oregano, mynte, persille eller dild. Du kan også lægge et pillet løg, et par hvidløgsfed, laurbærblade, peberkorn eller en hel chili ned i kogevandet.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'