Saltbagte kartofler

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Saltbagningen giver kartoflerne smag og en dejlig fast konsistens.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200º.
Læg kartoflerne i et ovnfad, og drys med salt og tørret oregano. Dryp med olie.
Ryst fadet, så indholdet fordeler sig.
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 30 minutter, til de er helt møre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar