Saltbagt selleri med krydderurter og lardo
Den italienske specialitet lardo er lavet på svinefedt krydret med bl.a. rosmarin. Når lardo’en smelter ind i sellerien, tilfører den god smag og fedtstof, som giver en fantastisk skorpe.
![Saltbagt selleri med krydderurter og lardo](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/saltbagt-selleri-med-krydderurter-og-lardo_1395.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.563720703125&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:Antal personer: 6-8 (som forret). Bagetid, selleri: 2 timer.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner