Saltbagt laks med grapefrugt, dild og smørsauce
Laksen smager skønt med syren fra grapefrugten og fedmen fra smørsaucen. Lad dig ikke forskrække af den store mængde salt i opskriften. Laksen bliver saftig og lækker, når den saltbages, og saltet fjernes selvfølgelig inden servering.
![Saltbagt laks med grapefrugt, dild og smørsauce](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/saltbagt-laks-med-grapefrugt-dild-og-smorsauce_3898.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5838623046875&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner