Salsa med peberfrugt og chili

15. juni 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Spis salsaen til knækbrød eller grissinier, eller brug den som spread i en sandwich eller som kold sauce til svinekød eller kylling.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens peberfrugter, og halvér dem. Bag dem med skærefladen nedad på en bageplade i ovnen på grillfunktion i et par minutter, til skindet er mørkt og bobler.
Afkøl peberfrugterne, og pil skindet af. Fjern eventuelle kerner.
Findel peberfrugterne sammen med skyllet persille, chili og olie i en foodprocessor eller minihakker. Smag til med ekstra chili og salt.
Opbevar salsaen i et skoldet glas på køl, hvis du ikke spiser det hele med det samme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar