Salsa med peberfrugt og chili
15. juni 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Spis salsaen til knækbrød eller grissinier, eller brug den som spread i en sandwich eller som kold sauce til svinekød eller kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens peberfrugter, og halvér dem. Bag dem med skærefladen nedad på en bageplade i ovnen på grillfunktion i et par minutter, til skindet er mørkt og bobler.
Afkøl peberfrugterne, og pil skindet af. Fjern eventuelle kerner.
Findel peberfrugterne sammen med skyllet persille, chili og olie i en foodprocessor eller minihakker. Smag til med ekstra chili og salt.
Opbevar salsaen i et skoldet glas på køl, hvis du ikke spiser det hele med det samme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk