Salsa med grillet majs
1. august 2022
af
Linn Grubbström.
Foto: Nicolai Mørk
Steg de friske majs lidt, inden du blander dem i en saftig og spicy salsa med bl.a. koriander, chili og tomater. Salsaen kan bruges til både kød, fisk og vegetarretter og er super lækker i wraps og pitabrød.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern dækblade og tråde fra majskolben, og skyl den. Skær forsigtigt majsene fra kolben.
Steg majskernerne i olie på en pande ved høj varme i 3-4 minutter, så de begynder at blive bløde og får farve. Lad dem køle af.
Skyl tomaterne, og hak dem fint. Skyl koriander, og hak blade og stilke helt fint.
Pil løg, og hak det fint. Skyl chilier, og hak dem fint.
Vend majs, tomat, koriander, løg og chili sammen i en skål.
Smag salsaen til med friskpresset limesaft, honning, salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk