Salsa med bønner og oliven
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Skøn og nem salsa med bønner og oliven – lige til buffeten eller picnic-kurven.
Ingredienser
Sådan gør du
Dræn bønnerne fri for vand i en si.
Riv citronskallen, og pres saften af citronen.
Skyl og hak persillen.
Vend bønnerne med citronskal, citronsaft og persille.
Tilsæt oliven, friskkværnet peber og olivenolie. Smag salsaen til med salt.
Tip!
Butterbeans er store og lækre, men kan evt. erstattes af en anden type bønner fra dåse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk