Salsa med bønner og oliven

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Skøn og nem salsa med bønner og oliven – lige til buffeten eller picnic-kurven.

Ingredienser

Sådan gør du

Dræn bønnerne fri for vand i en si.
Riv citronskallen, og pres saften af citronen.
Skyl og hak persillen.
Vend bønnerne med citronskal, citronsaft og persille.
Tilsæt oliven, friskkværnet peber og olivenolie. Smag salsaen til med salt.

Tip!

Butterbeans er store og lækre, men kan evt. erstattes af en anden type bønner fra dåse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar