Salatwrap med mørbrad og dressing

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Wraps laves normalt med mexicanske tortillaer, men her er de erstattet af sprøde og friske salatblade, der giver en sundere og mere knasende udgave af retten.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Krydr mørbraden med za’atar, salt og peber. Brun mørbraden i olie på en pande, og steg den færdig i ovnen i 15-20 minutter. Alternativt kan du stege mørbraden på havegrillen.
Skyl aspargesene, og knæk bunden af. Skær aspargesene i tynde strimler på langs, enten med en tyndskræller eller på et mandolinjern.
Pluk, skyl og tør salatbladene.
Rør presset hvidløg sammen med yoghurt, sumak, olie, salt og peber.
Anret salatblade med asparges på 4 tallerkener. Top med tynde skiver af mørbrad. Hæld lidt sumakdressing henover, og drys med brøndkarse. Servér med brød til.

Tip!

Za’atar er en mellemøstlig krydderiblanding, som består af timian, oregano, salt, sesamfrø og sumak. Sumak fremstilles af kværnede, syrlige sumakbær. Begge krydderier kan købes i velassorterede supermarkeder eller specialforretninger.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar