Salat-wedge med bacon og dressing
26. juni 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En nem måde at servere salaten på, så længe I ikke er mere end fire ved bordet. Du kan naturligvis også dele salaten på almindelig vis.
Ingredienser
Sådan gør du
Del salaten i kvarter, og sørg for, at de hænger sammen i bunden. Steg baconen sprød på en varm pande.
Rør cremefraiche, mayonnaise, ketchup, worcestershiresauce og tabasco sammen, og smag til med paprika, karry, citronsaft, salt og peber.
Skyl tomaterne, og skær dem i kvarter. Skyl agurken, og skær den i tern.
Hæld dressingen over salaten, og anret bacon, tomater og agurk oven på. Top med finthakket purløg og dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk