Salat-wedge med bacon og dressing

26. juni 2019 af .

Foto: Columbus Leth

En nem måde at servere salaten på, så længe I ikke er mere end fire ved bordet. Du kan naturligvis også dele salaten på almindelig vis.

Ingredienser

Sådan gør du

Del salaten i kvarter, og sørg for, at de hænger sammen i bunden. Steg baconen sprød på en varm pande.
Rør cremefraiche, mayonnaise, ketchup, worcestershiresauce og tabasco sammen, og smag til med paprika, karry, citronsaft, salt og peber.
Skyl tomaterne, og skær dem i kvarter. Skyl agurken, og skær den i tern.
Hæld dressingen over salaten, og anret bacon, tomater og agurk oven på. Top med finthakket purløg og dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar