Salat med tun og æg

Denne salat med tun og æg er både frisk, lækker og mættende!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og pluk hjertesalater. Skyl salatbladene. Læg de frosne edamamebønner i en skål; hæld kogende vand over, og hæld vandet fra efter 5 minutter.
Rens fennikel, og skær den i papirtynde skiver, evt. på et mandolinjern. Læg skiverne i en skål med isvand i 10 minutter, til de krøller og bliver sprøde.
Kog æggene, til de er hårdkogte. Bland salat, edamamebønner og fennikel. Hæld væden fra tunen, og smuldr den over salaten. Pil og halvér æggene. Læg dem på salaten.
Pres saften af citronen. Rør olie, sennep og citronsaft sammen, og hæld dressingen over salaten.
Rist pitabrødene på en varm (grill)pande i ca. 3 minutter på hver side, eller rist dem på en brødrister. Skær dem i kvarte, og servér dem til salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar