Salat med torsk
22. oktober 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Tomatsalat med torsk er en let og farverig ret, der overrasker i smag og friskhed. Nyd den både som let aftensmad og solid frokost.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 150°. Gnid fisken med olivenolie, salt og peber. Skær fileten i grove stykker, og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Steg fisken i ovnen i ca. 20 minutter, til den er gennemstegt.
Skyl tomaterne, skær de store i både, og halvér cherrytomaterne.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tern. Dryp avocadokødet med limesaft.
Skyl bladselleri, pil løget, og skær begge dele i små tern.
Vend tomater med avocado, løg, bladselleri, olivenolie, finthakket persille og basilikum . Krydr med salt og peber.
Anret tomatsalaten over den varme torsk, og servér evt. med limebåde og brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk