Salat med torsk

Tomatsalat med torsk er en let og farverig ret, der overrasker i smag og friskhed. Nyd den både som let aftensmad og solid frokost.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150°. Gnid fisken med olivenolie, salt og peber. Skær fileten i grove stykker, og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Steg fisken i ovnen i ca. 20 minutter, til den er gennemstegt.
Skyl tomaterne, skær de store i både, og halvér cherrytomaterne.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tern. Dryp avocadokødet med limesaft.
Skyl bladselleri, pil løget, og skær begge dele i små tern.
Vend tomater med avocado, løg, bladselleri, olivenolie, finthakket persille og basilikum . Krydr med salt og peber.
Anret tomatsalaten over den varme torsk, og servér evt. med limebåde og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
22. oktober 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar