Salat med sukkersyltede rabarber og gedeost

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En knasende god salat med cremet gedeost, der toppes med sukkersyltede rabarber som den søde ingrediens.

Bemærk
Antal personer: 4 (som forret).

Ingredienser

Sådan gør du

Rens rabarberne, og skær dem i stykker på ca. 1½ cm.
Kog sukker, vand, salt og stjerneanis sammen i en gryde i 5 minutter. Tilsæt rabarberne, og kog dem i 2 minutter.
Sluk for varmen, og lad rabarberne trække, til de er møre, men ikke udkogte (husk at gemme lidt kogelage).
Hæld alle ingredienserne til vinaigretten i et syltetøjsglas, og ryst det sammen, til konsistensen er ensartet og cremet. Smag til med salt og peber.
Rens radiserne, og pil rødløget. Skær radiser og rødløg i tynde skiver. Skyl og tør salatbladene, og fordel dem på et fad.
Anret gedeosten ovenpå, og pynt med radiser, rødløg og de sukkersyltede rabarber
Dryp med vinaigrette, og pynt med kørvel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar