Salat med stenbiderrogn
19. marts 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Martin Tanggaard
Stenbiderrogn kaldes også den danske kaviar. De små delikate og saftspændte bomber er både sunde, enormt velsmagende, og så kræver de kun minimal anstrengelse fra din side. Her i en simpel salat, hvor de salte stenbiderrogn og smilende æg får lov at træde frem.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog æggene i ca. 8 minutter, til de er smilende.
Halvér rødløg, og skær det i tynde halvringe. Fjern den våde midte af agurken. Snit agurk, fennikel og radiser i tynde skiver. Vend dem med citronsaft og olivenolie.
Rør en dressing af cremefraiche, grofthakket dild (gem lidt til pynt),dijonsennep, salt og peber.
Anret salatblade og grøntsager på et fad. Læg halverede æg ovenpå, og top med stenbiderrogn og dildcreme.
Pynt salaten med dild, og spis den med groft brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk