Salat med squash, aubergine, parmesan og rucola

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Nem og hurtig salat, der får en dejlig smag af grillet squash og aubergine.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl squash og aubergine, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Vend skiverne med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Skyl rucolasalaten godt. Skær parmesanen i tynde skiver, brug evt. en skrællekniv.
Grill squash- og aubergineskiverne hårdt på en varm grill i ca. 1 minut på hver side, så de får tydelige grillstriber.
Vend de grillede grøntsager med rucola og yoghurt i en stor skål. Top med parmesanskiverne, og drys med spidskommen.
Servér salaten med citron skåret i både.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar