Salat med squash, aubergine, parmesan og rucola
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Nem og hurtig salat, der får en dejlig smag af grillet squash og aubergine.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl squash og aubergine, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Vend skiverne med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Skyl rucolasalaten godt. Skær parmesanen i tynde skiver, brug evt. en skrællekniv.
Grill squash- og aubergineskiverne hårdt på en varm grill i ca. 1 minut på hver side, så de får tydelige grillstriber.
Vend de grillede grøntsager med rucola og yoghurt i en stor skål. Top med parmesanskiverne, og drys med spidskommen.
Servér salaten med citron skåret i både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk