Salat med søde kartofler, feta og linser

14. juni 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Både øjne og mave bliver lykkelige af den smukke og mættende salat fyldt med smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl de søde kartofler, og skær dem i grove stykker.
Læg dem på en bageplade med bagepapir, og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem let gyldne og møre i ovnen ca. 25 minutter.
Kog linserne efter anvisningen på emballagen.
Pil og hak hvidløget fint. Afdryp linserne, og vend dem med hvidløg, tamari, citronsaft, salt og peber i en skål.
Skyl spidskålen, og snit den groft. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Pluk mynten, og bryd fetaen i mindre stykker med hænderne.
Vend de bagte kartofler med linser, rødløg, mynte, citronsaft og olie. Anret i et fad, top med tomater og feta, og servér med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar