Salat med rugkerner og bagte tomater

12. juli 2018 af .

Foto: Winnie Methmann

Denne salat med rugkerner og bagte tomater er en simpel måltidssalat, som mætter godt og er fyldt med velsmag.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog rugkerner i letsaltet vand efter anvisningen på pakken. Vend de afdryppede rugkerner med olie, balsamico, salt og peber, og lad dem køle let af.
Tænd ovnen på 150°. Skyl cherrytomaterne, vend dem med olie, og fordel dem i et ovnfast fad.
Krydr let med salt, og bag tomaterne i ovnen i 30 minutter, til de er rynkede og gyldne.
Skyl rucola. Bland rugkerner og rucola på et salatfad. Top med de bagte cherrytomater, serranoskinke og mozzarella revet i mindre stykker.
Pynt med oregano, og dryp med balsamicoglace.

Tip!

Balsamicoglace er balsamicoeddike, der er kogt ind til en tyk karamelagtig masse. Fås i delikatesseforretninger og velassorterede supermarkeder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar