Salat med rejer og dilddressing
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Frisk og let salat med rejer og dilddressing – perfekt som frokost eller forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør salaten, og pluk den groft.
Lad rejerne dryppe af i en sigte.
Skyl agurken, og skær den i stave.
Vend salaten med agurkestave, rejer og hakket dild.
Hak dilden, og rør ingredienserne til dressingen sammen.
Vend dressingen i salaten, og krydr med lidt mere peber fra kværn. Servér f.eks. med groft brød eller ristet rugbrød.
Tip!
Pluk gerne bladene af salathovedet straks, og opbevar dem i en pose i køleskabets grøntsagsskuffe, så holder de sig friske i længere tid.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk