Salat med quinoa og stegte grønne bønner
26. oktober 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Glem alt om pasta og ris som tilbehør til maden. Laver du en mættende salat med quinoa og bønner, er det mere end rigeligt at servere sammen med kødet eller fisken.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog quinoaen efter anvisningen på pakken.
Skyl bønnerne, og nip enderne af. Hæld kogende vand over bønnerne, og steg dem derefter i olie på en grillpande, så de får god farve og bliver lidt møre.
Skyl rucola, og smuldr fetaen. Fordel quinoa, bønner, rucola og feta på et fad.
Skyl citronen, og riv skallen. Pisk citronskal og -saft, olie, salt og peber sammen i en skål, og hæld dressingen over salaten.
Hak mandlerne groft, og drys mandler og brøndkarse over salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk