Annonce

Salat med perlebyg, jordbær og tranebær

4. maj 2020 af Annonce.

Foto: Annonce

Bemærk
Trækketid, syltede rødløg: Mindst 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løgene, og skær dem i skiver.
Kog vand, eddike og sukker op i en gryde, til sukkeret er opløst. Hæld den varme lage over rødløgene i et glas, og lad blandingen trække i mindst 1 time.
Opbevar de syltede rødløg i køleskabet.
Kog perlebyg efter anvisning på pakken. Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i kvarter. Bland kogt perlebyg, jordbær og feldsalat i en skål. Skyl og hak persille og mynte, og vend det i salaten.
Skær halloumi i ½ cm tykke skiver. Læg osten på en kold pande med olie, og tænd for varmen. Steg osten gylden på begge sider.
Pynt salaten med stegt halloumi, tranebær og rugbrødschips.
Pisk olie, salt og peber sammen med et lille piskeris i en skål.
Skyl citronen, og riv skallen fint. Skær citronen over, og pres saften i skålen, imens du pisker dressingen sammen. Tilsæt citronskal, og fordel dressingen over salaten.
Servér salaten straks toppet med syltede rødløg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar