Annonce

Salat med perlebyg, jordbær og tranebær

Salat med perlebyg, jordbær og tranebær
0-30 min.

(1)

May 4, 2020 af AnnonceFoto: ANNONCE

Giv din forårssalat selskab af en vaskeægte mirakeltopping, og skab nemt og hurtigt en Instagram-venlig måltidssalat. De tørrede tranebær er kendt for deres sød-syrlige smag og fine farve, der giver din salat et smukt touch af rødlige nuancer, som pynter godt på tallerkenen. Spis dem sammen med en farverig kombination af jordbær, perlebyg, halloumiost og rugbrødschips. Se, hvordan du gør nedenfor.


Instagram-venlige måltidssalater
Instagram-venlige måltidssalater er blevet et fænomen, som har vundet indpas ved middagsbordet – og det er forståeligt. Vi spiser med øjnene, og en lækker og indbydende anretning, kan have stor betydning for vores lyst til at sætte tænderne i de sunde, grønne sager. Dog er det ikke altid, at tiden og overskuddet tillader, at nye ideer kan blomstre - men med nogle små kneb og huskeregler, kan du nemt forvandle din måltidssalat, så den bliver en fryd for både øjet og ganen.

Sådan opgraderer du din salat:

  • Tag udfordringen op, og tilpas indkøbslisten så den baserer sig på sæsonens råvarer. Smagen, friskheden, farverne og stemningen der følger, er ikke til at hamle op med. På den måde får du nemt inkorporeret nye elementer i din middagssalat i løbet af året, og det bliver samtidig nemmere for dig, at købe mere naturlige råvarer.
  • Topping is key! Ved at tilføje de rigtige toppings til en lækker finish, vil du få en mere indbydende salat, som samtidig får et smagsboost. Anret med pinjekerner, tørrede tranebær eller ristede kikærter, og drys lidt overskydende krydderurter på toppen. Voila, så har du en instagram-venlig måltidssalat i et snuptag.
  • Udnyt alle regnbuens farver, og vær ikke bange for at blande frugter og bær i din salat. Det giver en et friskt modspil til salatbladene - og samtidig vil du opleve, at din salat tager sig ekstra flot ud.

Faktaboks

Earth Control er nøje udvalgte nødder, kerner og tørrede frugter fra hele verden. Gå på opdagelse i vores grønne opskriftsunivers og få inspiration til, hvordan du kan bryde vanens magt i køkkenet og skabe nye smagseventyr. Vi vil nemlig gerne inspirere dig til at spise mere grønt og nyde naturligt. Smag dig frem! Det er jo bare mad.

Find produkterne i Frugt & Grønt i dit lokale supermarked og få masser af inspiration på www.earthcontrol.dk

Bemærk:Trækketid, syltede rødløg: Mindst 1 time.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'