Annonce

Salat med perlebyg, jordbær og tranebær

Giv din forårssalat selskab af en vaskeægte mirakeltopping, og skab nemt og hurtigt en Instagram-venlig måltidssalat. De tørrede tranebær er kendt for deres sød-syrlige smag og fine farve, der giver din salat et smukt touch af rødlige nuancer, som pynter godt på tallerkenen. Spis dem sammen med en farverig kombination af jordbær, perlebyg, halloumiost og rugbrødschips. Se, hvordan du gør nedenfor.


Instagram-venlige måltidssalater
Instagram-venlige måltidssalater er blevet et fænomen, som har vundet indpas ved middagsbordet – og det er forståeligt. Vi spiser med øjnene, og en lækker og indbydende anretning, kan have stor betydning for vores lyst til at sætte tænderne i de sunde, grønne sager. Dog er det ikke altid, at tiden og overskuddet tillader, at nye ideer kan blomstre - men med nogle små kneb og huskeregler, kan du nemt forvandle din måltidssalat, så den bliver en fryd for både øjet og ganen.

Sådan opgraderer du din salat:

  • Tag udfordringen op, og tilpas indkøbslisten så den baserer sig på sæsonens råvarer. Smagen, friskheden, farverne og stemningen der følger, er ikke til at hamle op med. På den måde får du nemt inkorporeret nye elementer i din middagssalat i løbet af året, og det bliver samtidig nemmere for dig, at købe mere naturlige råvarer.
  • Topping is key! Ved at tilføje de rigtige toppings til en lækker finish, vil du få en mere indbydende salat, som samtidig får et smagsboost. Anret med pinjekerner, tørrede tranebær eller ristede kikærter, og drys lidt overskydende krydderurter på toppen. Voila, så har du en instagram-venlig måltidssalat i et snuptag.
  • Udnyt alle regnbuens farver, og vær ikke bange for at blande frugter og bær i din salat. Det giver en et friskt modspil til salatbladene - og samtidig vil du opleve, at din salat tager sig ekstra flot ud.

Faktaboks

Earth Control er nøje udvalgte nødder, kerner og tørrede frugter fra hele verden. Gå på opdagelse i vores grønne opskriftsunivers og få inspiration til, hvordan du kan bryde vanens magt i køkkenet og skabe nye smagseventyr. Vi vil nemlig gerne inspirere dig til at spise mere grønt og nyde naturligt. Smag dig frem! Det er jo bare mad.

Find produkterne i Frugt & Grønt i dit lokale supermarked og få masser af inspiration på www.earthcontrol.dk

Bemærk
Trækketid, syltede rødløg: Mindst 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løgene, og skær dem i skiver.
Kog vand, eddike og sukker op i en gryde, til sukkeret er opløst. Hæld den varme lage over rødløgene i et glas, og lad blandingen trække i mindst 1 time.
Opbevar de syltede rødløg i køleskabet.
Kog perlebyg efter anvisning på pakken. Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i kvarter. Bland kogt perlebyg, jordbær og feldsalat i en skål. Skyl og hak persille og mynte, og vend det i salaten.
Skær halloumi i ½ cm tykke skiver. Læg osten på en kold pande med olie, og tænd for varmen. Steg osten gylden på begge sider.
Pynt salaten med stegt halloumi, tranebær og rugbrødschips.
Pisk olie, salt og peber sammen med et lille piskeris i en skål.
Skyl citronen, og riv skallen fint. Skær citronen over, og pres saften i skålen, imens du pisker dressingen sammen. Tilsæt citronskal, og fordel dressingen over salaten.
Servér salaten straks toppet med syltede rødløg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
4. maj 2020 af Annonce.

Foto: Annonce

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar