Salat med parmaskinke og grillede nektariner
3. juli 2019
af
Martine Svendsen Berglund.
Foto: Marte Aubert
Syrlig limedressing, salt skinke og søde nektariner kan udgøre en selvstændig salat, men er også et dejligt supplement til stegt kylling eller hvid fisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Pres saften af limefrugten, og bland den sammen med de andre ingredienser til dressingen.
Skær brødet i små tern uden skorpe. Steg dem gyldne i olie på en (grill)pande, og krydr med salt og basilikum.
Afdryp dem på fedtsugende papir.
Skyl nektariner, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Pres saften af citronen.
Dryp citronsaft over nektarinstykkerne, og steg dem let på en varm havegrill eller på en (grill)pande i et par minutter.
Skyl, pluk og tør feldsalaten. Anret feldsalaten på et fad, og top med parmaskinke, grillede nektariner og brødcroutoner.
Hak halvdelen af myntebladene fint. Pynt anretningen med den finthakkede mynte og hele mynteblade, og hæld limedressingen over.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk