Salat med palmekål og portobello

3. maj 2021 af .

Foto: Peter Kam

Vil du udskifte kartofler eller ris med et mere grønt alternativ? Så er denne fyldige salat med kål, svampe og appelsin perfekt. Kålen mætter godt i maven, og appelsiner og granatæble giver en lækker og frisk smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl palmekålen, og skær stilken af bladene. Skær bladene i store stykker.
Steg kålbladene ved høj varme på en pande med 1 spsk. olie i 3 minutter. Læg kålen til side.
Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Steg svampene i 1 spsk. olie på en pande i 4-5 minutter.
Skær skallen af appelsinerne, og skær dem i skiver. Pil granatæblekernerne ud.
Hak nødderne groft. Bland kål, svampe, appelsin, granatæble og hasselnødder i en skål.
Pisk yoghurt, citronsaft, tahin, salt og peber sammen med en ske i en skål. Servér salaten sammen med dressingen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar