Salat med palmekål og portobello
3. maj 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Vil du udskifte kartofler eller ris med et mere grønt alternativ? Så er denne fyldige salat med kål, svampe og appelsin perfekt. Kålen mætter godt i maven, og appelsiner og granatæble giver en lækker og frisk smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl palmekålen, og skær stilken af bladene. Skær bladene i store stykker.
Steg kålbladene ved høj varme på en pande med 1 spsk. olie i 3 minutter. Læg kålen til side.
Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Steg svampene i 1 spsk. olie på en pande i 4-5 minutter.
Skær skallen af appelsinerne, og skær dem i skiver. Pil granatæblekernerne ud.
Hak nødderne groft. Bland kål, svampe, appelsin, granatæble og hasselnødder i en skål.
Pisk yoghurt, citronsaft, tahin, salt og peber sammen med en ske i en skål. Servér salaten sammen med dressingen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk