Annonce

Salat med nye kartofler, asparges og ristede pinjekerner

Salat med nye kartofler, asparges og ristede pinjekerner
0-30 min.

(0)

May 18, 2020 af AnnonceFoto: ANNONCE

Det kræver ikke det store besvær at lave en lækker måltidssalat, der imponerer. Brug en variation af sæsonens bedste råvarer med en blanding af nye kartofler, asparges og ærter, og sæt prikken over i’et med ristede pinjekerner, der tilføjer ekstra smag og sprødhed. Se selv i videoen herunder, hvor let det er at pifte hverdagen op med en lækker måltidssalat.

Balancér sprødt og blødt, surt og sødt
Hvordan laver man nemt en lækker måltidssalat, som får mundvandet til at løbe? Ved at medtænke en kombination af sprødt, blødt, surt og sødt bliver det nemt at lave en måltidssalat, der vil tilfredsstille smagsløgene og mætte alle munde. Lav en base af kartofler, perlebyg eller quinoa, tilføj sæsonens bedste grøntsager og frugter, og tilsæt dit foretrukne protein.

… og husk toppingen
Afslut med et sprødt element af topping, der vil gøre din salat ekstra indbydende på et splitsekund. Ikke nok med, at det er et effektivt quickfix, så er topping også et vigtigt element for at skabe balance mellem smagene og give et modspil til salatens grønne indhold – både for dine smagsløg og udseendet. Drys med pinjekerner, tranebær eller croutoner, og du vil opleve, at din salat får et betydeligt ansigtsløft. Tilføj også en simpel dressing, for at komme hele vejen rundt i smagspaletten.

Faktaboks

Earth Control er nøje udvalgte nødder, kerner og tørrede frugter fra hele verden. Gå på opdagelse i vores grønne opskriftsunivers og få inspiration til, hvordan du kan bryde vanens magt i køkkenet og skabe nye smagseventyr. Vi vil nemlig gerne inspirere dig til at spise mere grønt og nyde naturligt. Smag dig frem! Det er jo bare mad.

Find produkterne i Frugt & Grønt i dit lokale supermarked og få masser af inspiration på www.earthcontrol.dk

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'