Annonce

Salat med nye kartofler, asparges og ristede pinjekerner

18. maj 2020 af Annonce.

Foto: Annonce

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand, så de er netop møre.
Skyl asparges, og bræk de nederste træede ender af. Skær aspargesene i tynde bånd på langs med en kartoffelskræller eller et mandolinjern.
Rens radiserne, og skær dem i tynde skiver.
Bland kartofler, asparges, radiser og ærter i en skål.
Skyl og hak purløg og dild, og vend det i salaten.
Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldne, og drys dem over salaten.
Anret parmaskinke oven på salaten.
Pisk olie, sennep, salt og peber sammen med et lille piskeris i en skål.
Skyl citronen, riv citronskallen, og vend den i dressingen. Pres citronsaften i dressingen, imens du pisker den sammen. Hæld dressingen over salaten, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar