Salat med mango og fennikel
7. april 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Sprød fennikel, sød mango og krydret chili. Den lækre kombination passer perfekt i en salatskål. Servér den gerne til både fisk, kylling og svinekød.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl fennikel, og halvér den. Snit fennikel tyndt, gerne på mandolinjern.
Skær mango i mindre stykker. Skyl forårsløg, og fjern top og bund. Skær den i skiver på skrå.
Pil granatæblekernerne. Skyl chilien, og skær den i skiver.
Pres citronsaften, og pisk den sammen med olie, honning, salt og peber i en lille skål med en ske. Vend salaten med dressingen.
Skyl korianderen. Drys koriander og sesamfrø over salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk