Salat med mango og fennikel

7. april 2021 af .

Foto: Peter Kam

Sprød fennikel, sød mango og krydret chili. Den lækre kombination passer perfekt i en salatskål. Servér den gerne til både fisk, kylling og svinekød.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl fennikel, og halvér den. Snit fennikel tyndt, gerne på mandolinjern.
Skær mango i mindre stykker. Skyl forårsløg, og fjern top og bund. Skær den i skiver på skrå.
Pil granatæblekernerne. Skyl chilien, og skær den i skiver.
Pres citronsaften, og pisk den sammen med olie, honning, salt og peber i en lille skål med en ske. Vend salaten med dressingen.
Skyl korianderen. Drys koriander og sesamfrø over salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar