Salat med lakserillette og rugbrødschips
4. juli 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
En frisk, sund og farverig salat, der mætter godt. Salaten er perfekt til frokostbordet eller som et hurtigt aftensmåltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern skindet fra laksen, og rør laksen sammen med cremefraiche, citronsaft og peber i en skål.
Tænd ovnen på 200° varmluft. Skær rugbrød i så tynde skiver som muligt, gerne på et mandolinjern, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olie, krydr med salt, og rist rugbrødschipsene i ovnen i 5-10 minutter, til de er sprøde.
Nip enderne af de grønne bønner, og giv dem et hurtigt opkog, så de bliver flot grønne. Lad bønnerne køle af.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl salaten, og fordel den i skåle. Top med lakserillette, bønner, avocado, citronbåde og rugbrødschips. Pynt med skovsyre, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på lækker lakserilette
Powered by Froala Editor