Salat med kyllingenuggets og honning-dijon-dressing
27. maj 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Er der børn med til bords, kan kyllingenuggets, salat og dressing serveres i hver sin skål, så man selv kan blande sin egen portion.
Bemærk
Marinering: Mindst 1 time
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingeinderfileterne i halve. Rør vand, olie, mel, tomatpuré, farin og krydderier sammen i en skål, og vend kyllingestykkerne rundt i marinaden. Lad dem marinere i skålen i mindst 1 time.
Hæld pankoraspen i en skål. Tag kyllingestykkerne op af marinaden, og vend dem i raspen én ad gangen, så de er helt dækkede.
Opvarm en dyb pande med olie, og steg de panerede kyllingestykker på panden i 3-5 minutter på hver side, til kødet er gennemstegt.
Rør mayonnaise, sennep og honning sammen i en skål til en cremet dressing, og smag til med salt og peber.
Skyl og afdryp salat og babyspinat, og skær salaten i grove stykker. Vend salat, spinat og soltørrede tomater sammen med lidt af dressingen, og anret den i en serveringsskål.
Skær de sprøde kyllingenuggets i halve, fordel dem over salaten sammen med friskhøvlet parmesan og klippet karse. Servér resten af dressingen i en skål.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: De sprødeste kyllingenuggets