Salat med kylling og tang

Asiatiskinspireret salat med sprøde tangstykker og mør, saftig kylling. Det både smager skønt og ser flot ud!

Salat med kylling og tang
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Louisa LorangFoto: AOP

Ingredienser

personer
tørret noritang
3 ark
smagsneutral olie til stegning
2 spsk.
salt
kyllingebrystfileter
2
frisk babyspinat
100 g
rødløg
1
avocadoer
2
limesaft
4 spsk.
sojasauce
1 spsk.
flydende honning
1 spsk.

Til servering

ristede sesamfrø
1 spsk.
syltet ingefær
2 spsk.
groft brød
2 skiver

Sådan gør du

Klip tangen i strimler, og steg den i halvdelen af olien i en varm wok. Den skal bare have ½-1 minut. Lad den dryppe af på køkkenrulle, og drys med salt.
Steg kyllingebrysterne i resten af olien på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt, lad dem køle lidt af, og skær dem i skiver.
Skyl og tør spinaten. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skær avocadokødet i tern.
Rør imens limesaft, soja og honning sammen, og vend spinat, avocado og løg sammen med dressingen.
Anret salaten med kylling, tang, sesamfrø og ingefær, og servér straks med groft brød til.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'