Salat med kylling og tang
Asiatiskinspireret salat med sprøde tangstykker og mør, saftig kylling. Det både smager skønt og ser flot ud!

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Louisa LorangFoto: AOP
Ingredienser
personer
- tørret noritang
- 3 ark
- smagsneutral olie til stegning
- 2 spsk.
- salt
- kyllingebrystfileter
- 2
- frisk babyspinat
- 100 g
- rødløg
- 1
- avocadoer
- 2
- limesaft
- 4 spsk.
- sojasauce
- 1 spsk.
- flydende honning
- 1 spsk.
Til servering
- ristede sesamfrø
- 1 spsk.
- syltet ingefær
- 2 spsk.
- groft brød
- 2 skiver
Sådan gør du
Klip tangen i strimler, og steg den i halvdelen af olien i en varm wok. Den skal bare have ½-1 minut. Lad den dryppe af på køkkenrulle, og drys med salt.
Steg kyllingebrysterne i resten af olien på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt, lad dem køle lidt af, og skær dem i skiver.
Skyl og tør spinaten. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skær avocadokødet i tern.
Rør imens limesaft, soja og honning sammen, og vend spinat, avocado og løg sammen med dressingen.
Anret salaten med kylling, tang, sesamfrø og ingefær, og servér straks med groft brød til.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner