Salat med kylling og tang
1. juni 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Asiatiskinspireret salat med sprøde tangstykker og mør, saftig kylling. Det både smager skønt og ser flot ud!
Ingredienser
Sådan gør du
Klip tangen i strimler, og steg den i halvdelen af olien i en varm wok. Den skal bare have ½-1 minut. Lad den dryppe af på køkkenrulle, og drys med salt.
Steg kyllingebrysterne i resten af olien på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt, lad dem køle lidt af, og skær dem i skiver.
Skyl og tør spinaten. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skær avocadokødet i tern.
Rør imens limesaft, soja og honning sammen, og vend spinat, avocado og løg sammen med dressingen.
Anret salaten med kylling, tang, sesamfrø og ingefær, og servér straks med groft brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk