Salat med krabbe, avocado og grønne jordbær

De endnu umodne, grønne jordbær har en frisk, syrlig smag og et sprødt bid, som er skønt og anderledes i salatskålen og som tilbehør til fx krabbekød.

Salat med krabbe, avocado og grønne jordbær
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Da fisk og skaldyr er let fordærvelige, er det vigtigt at købe helt friske krabbekløer og helst tilberede og spise dem samme dag. Kan du ikke nå forbi fiskehandleren efter friske krabbekløer, eller vil du gerne spares for besværet med dem, kan du i stedet købe krabbekød på dåse i supermarkedet.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Hummergafler er det ikke alle, der har, men et træspyd, små frugtknive eller lignende kan også bruges til at få krabbekødet ud af kløerne.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'