Salat med kartofler, radiser og hytteost
15. december 2020
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En meget nem salat med nye kartofler og radiser, der vendes i en blød og lækker hytteostdressing.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne møre i en gryde med letsaltet vand, og afkøl dem helt. Skær de kolde kartofler i skiver.
Rens radiser, og skær dem i tynde skiver på langs, brug gerne et mandolinjern.
Skyl agurk, og skær den i fine tern.
Rør hytteost sammen med sennep, salt, peber og klippet karse.
Vend kartofler, radiser og agurk sammen med hytteostdressingen, og anret salaten på et fad eller i en skål.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk