Salat med jordbær og linser
6. oktober 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Den her salat med søde jordbær, friske cherrytomater og krydret chili passer perfekt til en varm sommerdag. Servér den evt. som tilbehør til grillet kød.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær jordbær i kvarter, og halvér tomaterne.
Hak chili og persille, og smuldr fetaosten.
Skyl linserne i en sigte, og lad vandet dryppe af.
Bland linser, jordbær, tomat, chili, persille og fetaost sammen i en skål.
Hak mandlerne, og fordel dem over salaten.
Riv citronskallen, og pisk det sammen med olie, salt og peber.
Pres citronsaften i skålen, imens du pisker dressingen sammen. Hæld dressingen over salaten, og servér den.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk