Salat med jordbær og grillet kylling

28. august 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Denne måltidssalat er en mættende basse, og jordbærrene tilføjer samtidig en sommerlig friskhed og sødme. De sirupristede valnøddekerner fuldender måltidet.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl quinoa i en sigte, og kog den i en gryde efter anvisning på pakken. Lad den kogte quinoa køle af.
Skyl og tør salaten, og fordel den på et salatfad. Skær jordbær i skiver, og fordel dem over salaten. Skær rødløget i tynde ringe, og fordel dem ligeledes over salaten sammen med feta smuldret i små stykker.
Hak valnødder groft, og rist dem på en tør pande, til de begynder at dufte. Hæld ahornsirup over, drys med salt, og vend rundt, indtil siruppen fordamper. Fordel nødderne over salaten.
Kværn salt og peber over kyllingebrystfileterne, og steg dem på en grill(pande),indtil de er gennemstegte. Skær kyllingen i skiver, og anret over salaten.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar