Salat med jordbær og grillede nektariner
9. september 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En dejlig frisk og sommerlig salat, der er perfekt som tilbehør til grillmaden.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl nektariner, halvér dem, og skær dem i grove både. Skyl og nip jordbær, og skær de største jordbær i lidt mindre stykker.
Steg nektarinerne med skæresiden nedad på en (grill)pande ved høj varme.
Anret nektariner, jordbær og mozzarella i dybe tallerkener, og dryp med balsamicoglace.
Skyl og pluk de 2 slags krydderurter, drys dem over salaterne, og servér evt. med lunt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk