Salat med jordbær og grillede nektariner

9. september 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

En dejlig frisk og sommerlig salat, der er perfekt som tilbehør til grillmaden.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl nektariner, halvér dem, og skær dem i grove både. Skyl og nip jordbær, og skær de største jordbær i lidt mindre stykker.
Steg nektarinerne med skæresiden nedad på en (grill)pande ved høj varme.
Anret nektariner, jordbær og mozzarella i dybe tallerkener, og dryp med balsamicoglace.
Skyl og pluk de 2 slags krydderurter, drys dem over salaterne, og servér evt. med lunt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar