Salat med jordbær, avocado og skinke
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Jordbær og avocado gør den salat fyldig og cremet. Mums!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær salaten i grove stykker, skyl den, og dup eller slyng den tør.
Skær skinken i tern.
Del avocadoerne, og tag kødet ud med en teske i lidt grove bidder.
Rens jordbærrene, og skær dem i skiver fra top til bund.
Hak valnødder og abrikoser groft.
Hak valnødderne fint. Rør ingredienserne til dressingen sammen.
Bland salat, skinke, avocado, jordbær, valnødder og abrikoser i en skål. Hæld valnøddedressingen over, og vend rundt. Servér salaten med godt brød til.
Tip!
Brug evt. en anden salat end iceberg til denne anretning – rucola eller spinat vil f.eks. gøre sig rigtig godt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk