Salat med jordbær, avocado og skinke

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Jordbær og avocado gør den salat fyldig og cremet. Mums!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær salaten i grove stykker, skyl den, og dup eller slyng den tør.
Skær skinken i tern.
Del avocadoerne, og tag kødet ud med en teske i lidt grove bidder.
Rens jordbærrene, og skær dem i skiver fra top til bund.
Hak valnødder og abrikoser groft.
Hak valnødderne fint. Rør ingredienserne til dressingen sammen.
Bland salat, skinke, avocado, jordbær, valnødder og abrikoser i en skål. Hæld valnøddedressingen over, og vend rundt. Servér salaten med godt brød til.

Tip!

Brug evt. en anden salat end iceberg til denne anretning – rucola eller spinat vil f.eks. gøre sig rigtig godt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar