Salat med jordbær, appelsin og basilikum
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Appelsindressingen giver salaten en dejlig frisk smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl hjertesalaterne, og skær dem i tynde både.
Skær skrællen af appelsinerne, og skær appelsinerne i fileter, uden at de hvide lameller kommer med. Gem den saft, der løber fra, når du skærer appelsinerne.
Hak basilikum groft. Rens jordbærrene, og skær dem i skiver.
Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft.
Anret salaten på et stort fad, og drys med mandler.
Bland ingredienserne sammen med den overskydende saft fra appelsinerne, og hæld dressingen over salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk