Salat med jordbær, appelsin og basilikum

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Appelsindressingen giver salaten en dejlig frisk smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl hjertesalaterne, og skær dem i tynde både.
Skær skrællen af appelsinerne, og skær appelsinerne i fileter, uden at de hvide lameller kommer med. Gem den saft, der løber fra, når du skærer appelsinerne.
Hak basilikum groft. Rens jordbærrene, og skær dem i skiver.
Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft.
Anret salaten på et stort fad, og drys med mandler.
Bland ingredienserne sammen med den overskydende saft fra appelsinerne, og hæld dressingen over salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar