Salat med grønne bønner, blommer og parmaskinke

26. oktober 2021 af .

Foto: Peter Kam

Vil du have en let frokost eller en lækker lille forret? Denne lækre salat med bønner og grillede blommer passer lige godt til begge dele. Servér den gerne sammen med godt surdejsbrød.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl bønnerne, og nip enderne af. Kog bønnerne i letsaltet vand i 4-5 minutter. Hæld vandet fra, og skyl bønnerne i iskoldt vand. Hæld vandet fra.
Pisk eddike, olie, salt og peber sammen, og vend dressingen med bønnerne.
Halvér og udsten blommerne. Skær blommerne i skiver. Pensl dem med olie, og grill dem kort på begge sider. De kan også steges på en grillpande.
Smuldr den blå ost. Rist pinjekernerne på en pande.
Fordel bønner, blommer, ost, pinjekerner og parmaskinke i et fad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar