Salat med grillet vandmelon og majs
Vandmelonen bliver ekstra sød, og og majsene får ekstra spændstighed, når de får et brandvarmt kys af grillen. Glæd dig til denne salat med smag af sol og sommer.

0-30 min.
(0)
10. februar 2021 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Salat med grillet vandmelon og majs
- majskolber
- 2
- vandmelon uden skal
- 500 g
- fennikler
- 1
- mizuna eller andre grønne salatblade
- 150 g
- olivenolie
- 3 spsk.
- æbleeddike
- 2 spsk.
- salt og peber
- frisk mynte
- 10 stilke
Sådan gør du
Salat med grillet vandmelon og majs
Pil bladene af majskolberne, og kog dem i letsaltet vand i 7 minutter.
Skær vandmelonen i skiver på ca. 1½ cm, og grill dem sammen med majskolberne, til begge dele har fået gode grillstriber.
Skær melonen i tern og majskolberne i skiver. Rens fennikel, og skær den i fine skiver.
Anret fennikelskiverne sammen med mizuna, majs og vandmelon i et stort fad, og dryp med olie og eddike. Krydr med salt og peber, og drys med friske mynteblade.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner