Salat med grillet vandmelon og majs

Vandmelonen bliver ekstra sød, og og majsene får ekstra spændstighed, når de får et brandvarmt kys af grillen. Glæd dig til denne salat med smag af sol og sommer.

Salat med grillet vandmelon og majs
0-30 min.

(0)

10. februar 2021 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Salat med grillet vandmelon og majs

majskolber
2
vandmelon uden skal
500 g
fennikler
1
mizuna eller andre grønne salatblade
150 g
olivenolie
3 spsk.
æbleeddike
2 spsk.
salt og peber
frisk mynte
10 stilke

Sådan gør du

Salat med grillet vandmelon og majs

Pil bladene af majskolberne, og kog dem i letsaltet vand i 7 minutter.
Skær vandmelonen i skiver på ca. 1½ cm, og grill dem sammen med majskolberne, til begge dele har fået gode grillstriber.
Skær melonen i tern og majskolberne i skiver. Rens fennikel, og skær den i fine skiver.
Anret fennikelskiverne sammen med mizuna, majs og vandmelon i et stort fad, og dryp med olie og eddike. Krydr med salt og peber, og drys med friske mynteblade.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'