Salat med grillet vandmelon og majs
10. februar 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Vandmelonen bliver ekstra sød, og og majsene får ekstra spændstighed, når de får et brandvarmt kys af grillen. Glæd dig til denne salat med smag af sol og sommer.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil bladene af majskolberne, og kog dem i letsaltet vand i 7 minutter.
Skær vandmelonen i skiver på ca. 1½ cm, og grill dem sammen med majskolberne, til begge dele har fået gode grillstriber.
Skær melonen i tern og majskolberne i skiver. Rens fennikel, og skær den i fine skiver.
Anret fennikelskiverne sammen med mizuna, majs og vandmelon i et stort fad, og dryp med olie og eddike. Krydr med salt og peber, og drys med friske mynteblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk