Salat med grillet vandmelon og majs

10. februar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Vandmelonen bliver ekstra sød, og og majsene får ekstra spændstighed, når de får et brandvarmt kys af grillen. Glæd dig til denne salat med smag af sol og sommer.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil bladene af majskolberne, og kog dem i letsaltet vand i 7 minutter.
Skær vandmelonen i skiver på ca. 1½ cm, og grill dem sammen med majskolberne, til begge dele har fået gode grillstriber.
Skær melonen i tern og majskolberne i skiver. Rens fennikel, og skær den i fine skiver.
Anret fennikelskiverne sammen med mizuna, majs og vandmelon i et stort fad, og dryp med olie og eddike. Krydr med salt og peber, og drys med friske mynteblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar