Salat med grillet nektarin og kylling
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Denne skønne salat har en dejlig sød smag fra de grillede rødløg og frugt. Kombineret med sprødheden fra de friskbælgede ærter er det bare helt perfekt.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kødet i mindre stykker. Varm en grillpande (eller brug havegrillen!). Pensl kødet med olie, og steg det, til det er netop gennemstegt.
Skær nektariner og rødløg i både, og dryp dem med olie. Steg dem på alle sider, så de får et flot grillmønster.
Skyl salaten, og skær den i grove stykker. Anret salaten på et fad, og top med nektariner og rødløg.
Rør ingredienserne sammen, og fordel dressingen over salaten.
Drys med ærter og små stykker gedeost. Pynt kødet med rosmarin. Servér med salaten som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk