Salat med grillet nektarin og kylling

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Denne skønne salat har en dejlig sød smag fra de grillede rødløg og frugt. Kombineret med sprødheden fra de friskbælgede ærter er det bare helt perfekt.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kødet i mindre stykker. Varm en grillpande (eller brug havegrillen!). Pensl kødet med olie, og steg det, til det er netop gennemstegt.
Skær nektariner og rødløg i både, og dryp dem med olie. Steg dem på alle sider, så de får et flot grillmønster.
Skyl salaten, og skær den i grove stykker. Anret salaten på et fad, og top med nektariner og rødløg.
Rør ingredienserne sammen, og fordel dressingen over salaten.
Drys med ærter og små stykker gedeost. Pynt kødet med rosmarin. Servér med salaten som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar