Salat med grillet majs og mango

1. august 2022 af .

Foto: Nicolai Mørk

Fyr op for en fest i salatskålen med flotte farver, friske sprøde grøntsager, saftig mango og et drys af saltede mandler. Opskriften på salat med grillet majs og mango er supernem og et sikkert hit.

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern dækblade og tråde fra majskolberne, og skyl dem. Kog majskolberne i en stor gryde med letsaltet vand i 6 minutter, og afdryp dem.
Pensl kolberne med olie. Steg majskolberne på en varm (grill)pande på alle sider, til de er møre. Skær majskernerne fra kolberne i store stykker.
Skær mango i skiver. Skyl cherrytomaterne, og halvér dem. Skyl chili, og hak den. Skyl spinat og mynte, og pluk myntebladene.
Vend majs, mynte, mango, tomat, chili, spinat og mynte sammen i en skål. Pres limesaft over salaten.
Hak mandlerne groft, og drys dem over salaten. Servér salaten med pesto.

Tip!

En mango er moden, når den giver efter for et let tryk og dufter sødt og lækkert. Den kan godt være moden, selv om den stadig er grøn.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar