Salat med grillet aubergine, oksekød og feta

17. juli 2018 af .

Foto: Line Falck

Skøn opskrift på frisk salat med saftigt oksekød, grillet aubergine og cremet feta. Servér til aftensmad eller som en lækker luksus-frokost.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm en pande, og steg kødet på højkant, så fedtkanten bliver sprød og gylden. Læg kødet ned, og steg det 2 minutter på hver side.
Tag fra panden, og lad det hvile i 2-3 minutter, inden det skæres i tynde skiver. Kassér afsmeltet fedt fra panden.
Skær aubergine i helt tynde skiver på langs, drys med salt, og pensl med lidt olie.
Varm en grillpande, og steg skiverne godt på begge sider, så de får et flot grillmønster.
Skyl og skær hjertesalat i mindre stykker. Skyl og nip rødbedeblade og feldsalat, og vend derefter sammen med hjertesalaten.
Pres saften af limefrugten. Dryp salaten med avocadoolie og limesaft, og krydr med salt og peber.
Anret på en tallerken sammen med kødet. Smuldr osten udover, og pynt med mynte. Servér med groft brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar