Salat med grillede tigerrejer og grillet fersken
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Lækker salat, der forener søde og salte elementer.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rejerne. Skær fersknerne i både.
Pensl rejer og ferskenbåde med olie, og steg dem på begge sider, til rejerne er røde, og fersknerne har et flot grillmønster.
Bælg ærterne, og klip stænglen af ærteskuddene. Skyl og slyng salaten.
Bland rejer, ferskenbåde, ærter, ærteskud og salat i en skål. Pres saften af citronen.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør olien sammen med vaniljekorn.
Hæld blandingen over salaten, og vend godt rundt. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
Servér salaten med groft brød til.
Tip!
Tigerrejer er sorte, når de er rå. Når de steges, skifter de farve til kraftig rød-pink.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk