Salat med grillede peberfrugter, mandler og feta
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Skøn salat med grillede peberfrugter, knasende mandler og blød feta – helt igennem fantastisk kombination, der giver en dejlig middelhavsstemning.
Ingredienser
Sådan gør du
Grill peberfrugterne på en grill eller på en bageplade i ovnen, til de er sorte på alle sider.
Læg de grillede peberfrugter i en frysepose, og luk den til i 8-10 minutter.
Tag peberfrugterne ud, og pil skindet af dem. Skær peberfrugterne i lange strimler.
Skyl og halvér tomaterne. Bland tomater og peberfrugt sammen med kapers og oliven.
Hak basilikum. Vend basilikum og mandler i salaten. Smuldr fetaen over salaten.
Rør ingredienserne til dressingen sammen. Hæld den over salaten.
Tip!
Salaten kan gøres ekstra fyldig og mættende ved at tilsætte 150 g kogte fuldkornspastaskruer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk