Salat med grillede majs, peberfrugt og cherrytomater
5. oktober 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Giv grøntsagerne ekstra smag efter en tur på havegrillen. Spis salaten som tilbehør til kød og fisk eller som en sommerlig frokostret med en skive brød.
Bemærk
Grilltid: 5 minutter
Ingredienser
Sådan gør du
Kog majskolberne i en gryde med letsaltet vand i 6-7 minutter. Skyl peberfrugt og cherrytomater.
Grill majs, peberfrugt og cherrytomater på havegrillen eller en grillpande, til de har fået grillstriber hele vejen rundt.
Skær majskolberne i 2 cm tykke skiver, og skær peberfrugten i grove stykker.
Skyl og tør salaten, og skær den i brede strimler. Skyl radiserne, og skær dem i papirtynde skiver, f.eks. på et mandolinjern.
Fordel salatbladene i et fad, top med majs, peberfrugt, tomater, radiser, oliven og basilikumblade. Dryp lidt olie og citronsaft over salaten lige inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk