Salat med grillede majs, peberfrugt og cherrytomater

5. oktober 2021 af .

Foto: columbus leth

Giv grøntsagerne ekstra smag efter en tur på havegrillen. Spis salaten som tilbehør til kød og fisk eller som en sommerlig frokostret med en skive brød.

Bemærk
Grilltid: 5 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

Kog majskolberne i en gryde med letsaltet vand i 6-7 minutter. Skyl peberfrugt og cherrytomater.
Grill majs, peberfrugt og cherrytomater på havegrillen eller en grillpande, til de har fået grillstriber hele vejen rundt.
Skær majskolberne i 2 cm tykke skiver, og skær peberfrugten i grove stykker.
Skyl og tør salaten, og skær den i brede strimler. Skyl radiserne, og skær dem i papirtynde skiver, f.eks. på et mandolinjern.
Fordel salatbladene i et fad, top med majs, peberfrugt, tomater, radiser, oliven og basilikumblade. Dryp lidt olie og citronsaft over salaten lige inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar